Szextárgyak

2009.06.26. 23:27 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

   Nem, most nem a segédeszközökről lesz szó, hanem egyes fajtársaimról, akik a puszta léetzésükkel döntik szégyenbe a női nemet. Elképesztő hülyeségeket találtam ma a neten. Ilyenkor felteszem magamnak a kérdést, hogy miért tart még itt az ország, ha ilyen emberek kapnak szavazati jogot? Rátaláltam ugyanis a gyakorikerdesek.hu-ra. Jórészt olyan emberek írnak oda, akiknek az értelmi szintje nem súrolja egy kórhadt fadarabét. Kigyűjtöttem pár gyöngyszemet az oldalról, néhol a saját megjegyzéseimmel fűszerezve:

 

Itt Magyarországon is ugy csinálják a tetkókat mint a miami inkben? (Azért ennyire nem vagyunk elmaradottak, bazzeg!)

Modelleknek lehet köldök piercingjük?

A bokaláncot melyik lábon "illik" hordani?! (Ez most komoly?!!)

Miért akad be a Piercingem a fogamba?

Nyelvpiercinget szeretnék. Ha berakatom meg fog gátolni a trombitálásban?

11évesen a kék köröm szép vagy kifejezetten k**vás? (Jó irányba halad az ifjúság. Hasznos tagja leszel a társadalomnak, ha nagy leszel...)

Amire az van ráírva hogy: Waterproof az vizálló? (Szemhéjtus)?! (Mennyivel egyszerűbb lenne bepötyögni a szótárba.)

Teljesen mindegy hogy rövid vagy hosszú? (Attól függy, hogy mi, és hogy mennyire;)

A lábkörmön belül hova kell helyezni a körömmatricát, belülre vagy kívülre? (Természetesen belülre, a lábköröm alá. Hasznos segítség lehet ebben egy fogó vagy csipesz.)

Hogyan kell szedni a szemöldököt? Még sosem szedtem, de már szinte összenőtt. Ez gáz? Mit kell tennem? Tanácsokat várok! (Úris! Tűzrevaló!!!)

Bizsu nyaklánccal lehet fürödni? (Nem! Ez nem játék! A bizsu nyaklánccal való fürdés akár halálos is lehet. Otthon semmiképp ne próbáld ki! Már maga a fürdés is veszélyes. Mi véd majd meg a baciktól, ha nem a koszréteg, amit lemosni kívánsz?!!!)

A kék kontaktlencse mennyire takarja a barna szemet? (Őőőőőőő....nagyooon???)

Hol lehet wc láncot venni? (Félsz hogy ellopják?)

Igaz, hogy csak a meleg fiúk hordanak gyűrűt a hüvelykujjukon?

A lányomnak a barátai ízléstelen ábrát rajzoltak valami nagyon erős filccel az egyik cicijére és sehogy nem tudjuk leszedni... (Az egyik válaszban azt javasolták, hogy firkálja át, és várja meg, míg lekopik!)

Mit tegyek körömrágás ellen? (Régen én is rágtam. Azt mondták bekenik szarral, ha tovább rágom. Leszoktam róla.)

Mit jelent, ha egy lánc arannyal bevont? (Be van vonva arannyal?)

Miért hiszik már azt a fiúk, hogy a smink nekik is kötelező? (Pár száz, vagy ezer év múlva ezért hal majd ki a férfi nem.)

Miért lehet az hogy nincs spermám 19 évesen? (Ezzel nem inkább orvoshoz kéne fordulni? Nem, majd a netezők megmondják! Legalább nem lesz kinek továbbadnod a génjeidet, szikkadtpöcs!)

Mi a különbség a szex, dugás és a szeretkezés közt? A dugás és a szeretkezést tudom de a szex? (Most komolyan a filozófiai, érzelmi, biológiai, és a köznyelvi értelmezések összehasonlítására kíváncsi?)

Ha fekete rózsát kapok valaki ismeretlentől akkor ijedjek meg vagy örüljek neki? (Imádom a sötét romantikát! Hogy csinálod, hogy csak úgy kapsz egyet spontán?)

Mit szólnátok, ha a párotok felajánlaná, hogy szeretkezzetek bekötött szemmel? (Nekem nem lenne ellenvetésem;)

A környezetem 80%-a elku*vult . Ti hogy vagytok vele? (Életkori sajátosságXD)

Lányok, mi volt az eddigi legfurább szokatlanabb dolog amivel masztiztatok? (Én inkább nem mennék bele. Ez nem szexblognak indult:)

Miért kerülget a hányinger a spermától? (Mert a pasid nem étkezik rendesen! Tanulj meg főzni! Amelyik pasit jól tartják, az jó tejet ad.)

Hogy viselkedjek majd anyámmal? Rajtakaptam maszti közben! (Miért, te nem szoktál?)

Ciki ha egy fiúnak vékony a nyaka? (Ha a nyaka vékony, az nemXDD)

Mit tegyek, ha zavar, hogy szőrös? (Köpködd ki a szőrcsomókat. Vagy nyeld le, és öklendezd fel, mint a macskákXD)

Lányok! Ébredt már valaki spontán orgazmusra? (Hááát...nemmondom meeeeeg!!;)

Igaz az, hogy a verekedős kötözködős férfiaknak nagyobb a pénisze? (Csak a szájuk!)

Ufóval szeretkeztem, álmomban, mit tegyek? (Aludj vissza!)

15 cm hosszú és 4 cm vastag péniszre melyik óvszer jó? (Ha lógva akkora, akkor sátorponyvaXD)

Mi a probléma / Mi az oka annak, ha a fiú nem bír többször "elmenni"? (Pffffff....csak egyszer tud elmenni szex közben? A társadalom szégyene! Dobd ki, de azonnal!XD)

 

   Ezek tipikusan olyan dolgok, amiken vagy röhögök, vagy már én szégyenlem magam rajtuk. Ennyit ér az iskolai felvilágosítás? Miért jó, egyeseknek, ha csak dugni jók? Erre ott vannak a gumibabák. Műhaj, műcicik, műszáj. A baba legalább nem költi a pénzt felesegesen, a szája mindig nyitva van, a feje sose fáj, nem kap hisztirohamot soha sem. Egyre kevesebb az olyan nő, aki tudja hogy ki írta a Szózatot, hogy néz ki egy konzervnyitó, be tudja gyújtani a sütőt, ki tud vasalni egy inget, tisztába tud rakni egy kisbabát, és anélkül tud szexi, kívánatos és izgalmas lenni, hogy kirakná a műmelleit a kirakatba. Félreértés ne essék, szeretek vásárolni, szeretek öltözködni, és egyáltalán nem vagyok a plasztikai műtétek ellen, amíg az eredmény természetes, esztétikus, és amíg az ember önmaga tud maradni. Egyáltalán nem szólom le a mellműtétet, ha valakinek nagyon nagyon kicsi mellei vannak, ha csúnya a formájuk, vagy ha szülés után megereszkedtek. Mindent lehet, csak mértékkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr631211081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása