Az alkeszok kategorizálása

2009.05.13. 22:08 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

Akik hozzám közel állnak, azok már párezerszer hallhatták tőlem a most következő bejegyzés tartalmát, amit 1-2 év züllésem és utólagos megfigyeléseim alapján állítottam össze és rendszereztem nagy műgonddal. Ne cicózzunk, vágjunk bele!

  1. Az "A" kategóriás alkoholisták: A menthetetlen, abszolút alkoholisták. Az ereikben már nem vér folyik, a májuk már méretre és színre is zöldborsó, és a maradék foguk már sörnyitásra sem alkalmas. Ők többnyire csövesek, vagy olyan szinten lezüllött suttyók, hogy már-már helyi látványosságnak számítanak. Még sose látta őket senki józanul - nem is csoda; belehalnának az elvonási tünetekbe. Az elsők, akik leszólítanak az aluljáróban hogy "Elnézist má, neharaguggyon szép höggyem, ki tudna segíteni ekkis apróval?"
  2. A "B" kategóriás alkoholisták: Emberek célok nélkül. Napról napra élik nyomorúságos üres kis életüket, amit vörösborral próbálnak színesebbé tenni. Ők a törzsgyökeres alkoholisták: a kemping biciklis, svájci sapkás kocsmatöltelékek, fiatalok, akik nem vitték semmire, jóesetben is gyári munkások akik a szüleik házában fognak meghalni, etnikai kisebbséghez tartozó munkanélküli, munkát nem is kereső khhhhhmmm...!!!, leamortizálódott nyugdíjasok, akik már a kocsmában kezdik a napot, stb.
  3. A "C" kategóriás alkoholisták: agyoniskolázott etnikai kisebbséghez tartozó/roma/familiárisan hiperpigmentált fiatalok, a faludiszkók és a Mónika show rendszeres szereplői, kemény nagy metálosok, akik minden péntek-szombat leisszák magukat a sárga földig, ugyanúgy bandákba tömörülnek, mint a cigányok. Mindig van köztük 1-2 hűdehungarista-skinhead-náci-mötálos is. Úgy berúgnak, hogy a szájukat már csak hányásra tudják kinyitni, aztán vagy verekszenek a cigánypárti punkokkal, vagy megpróbálnak értelmes ember módjára intelligensen vitázni az elveikről. Ez a legviccesebb!XD Apropó punkok: Súrolják a "B" kategóriások határait, többnyire kötekednek, tarhálnak, és magukalávizelésig isznak amikor csak van rá pénzük.
  4. A "D" kategóriás alkoholisták: Másnéven ünnepi alkoholisták. Ők a középkategória, az átlag, közéjük tartoznak a legtöbben. Alkalmanként isznak, csak ha buli van, ha társaság van, de akkor nagyon. Fiatalok, egyetemisták, emberek rendes jövővel, átlagos családi háttérrel, és célokkal, középkorúak céges bulik alkalmával, majálisokon, ünnepségeken, összejöveteleken - persze másnak az összes kolléga rajtuk röhög mert valami kurvaégőt csináltak részegen. Valljuk be, ezen mindenki átesik;)
  5. Az "E" kategóriás alkoholisták: másnéven sznobok. Nem rajonganak az italért, csak szilveszterkor isznak, nem kívánják, válogatnak, vagy csak majd szétesnek a pénztől, és nekik akármi már nem jó. Ide sorolhatjuk továbbá a kisgyerekeket, akik csak szeretnének hörpinteni egyet apu söréből, vagy azokat a felnőtteket, akik büszkén újságolják, hogy ők bizony nem voltak még soha részegek, és milyen undorító már, ha valaki részeg, pláne ha nő "Mi jó van benne?". Na erre a kérdésre nem fogják megkapni soha a választ.
  6. Az "F" kategóriás alkoholisták: "F" mint...XD. Az utolsó kategória már, megígérem. Ők az anti alkoholisták (bizony!), az informatikusok és egyéb kockák, akik szarnak a piára, nekik a számítógép jelenti az életet, megsemmisítésüket a dugó eltávolítása a konektorból, vezetékek eltávolítása, vagy az áramszünet jelenti.

Ami engem illet, régen a "C" kategória szolid változatába tartoztam. Ma már csak akkor iszom, ha megyünk valahova a haverokkal, szörnyű trauma ért, parti/koncert van, vagy túl vidám vagyok. A pénzemet már nem a hétvégi piálásra spórolom, de ha már iszom, akkor nem mindegy hogy mit. Az édes italokat szeretem, és nem feltétlenül rúgok be nagyon. Nah, ennyi volt mára, holnap 5-kor kelek, jó éjszakát minden kedves véletlenül idetévedt látogatónak!

Címkék: punk kategória kocsma náci hungarista alkoholizmus metálos scarlet

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr691120224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása