Gyorstalpaló pasiknak

2009.04.25. 20:27 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

Mit tekintünk férfiasnak egyáltalán? Mit várunk el, vagy mit keresünk egy pasiban? Egyesek szerint mindenki a szülőjét keresi élete párjának - bár ezzel biztosan vitatkozna az, aki egy kurva és a stricije tiniházasságából született, és az intézetből kikerülve kibeszélő showban tudja meg, hogy alkoholista férje 10 éve csalja. Akkor szedjük össze pontokba, milyen, aki férfias.

  • Mindenképp bátor. Ki mer állni saját magáért, és az elveiért, aki kitart mellettem, megvéd, és aki felnőttként is úgy viselkedik, mint az az óvodás, akinek ha elveszik a homokozólapátját, nem fut sírva az óvónénihez, hanem kitartóan verekszik érte, és ha megbűntetik felmutatja a középső ujját.
  • Erős, és az erejét fitogtatja is, hogy nekünk nőknek imponáljon. Izmos, de nem izomagyú kopasz aranynyaklánccal, aki szteroidokat, meg faroknövelő szereket szed. Azt szeretjük, ha van izma is, és fel tud kapni, megpörgetni ha találkozunk, vagy ágybavinni, ha elalszunk a tv előtt, ha meg tud emelni egy kanapét költözésnél, és gyorsabban fut mint a tolvaj a táskánkkal.
  • Empatikus.Tudom, tudom, ez nagy elvárás egy pasitól, mert ők természtüknél fogva egy fadarab érzelmi szintjén állnak, de minden fadarab nevelhető, ne sajnáljuk rá az időt, és az energiát. Minden elismerésem annak a pasinak, akivel időnként, ha nincs jobb műsor meg lehet nézni a Szex és New York-ot, vagy egy hiszti/veszekedés után átölel mert nekünk bármily hihetetlen, nekünk ez esik jól, ha rendel pizzát megkérdezi, hogy "Kérsz te is?", ha fázunk nem azt mondja, hogy "Vegyél fel egy pulcsit!", hanem enged egy kicsit odabújni, vagy odaadja az övét. Ha fáj a nyakunk tehát nem azt kell mondani együttérző bociszemekkel, hogy "Szegénykém.", hanem felajánlani egy kis masszírozást.
  • Igényes egy bizonyos szintig. Alap a megmosott láb, a borotválkozás, az igényes fanszőrzet és a rövidre vágott tiszta körmök. Aki metroszexuális, az tollászkodhat a tükör előtt, gyantáztathatja a mellkasát, meg a lábát, használhat minden nap arckrémet, de ha valaki több időt tölt nálunk készülődéssel, esetleg nekünk kell rá várnunk, vagy nem tudja eldönteni egyből, hogy a pöttyös, vagy a kockás ingjét vegye fel, az vagy meleg, vagy...öhh...meleg.
  • Önálló és szerető. Nem a mami kedvence, nincs szüksége az anyjára ahhoz, hogy lakást vegyen, hogy meg tudjon élni, hogy be tudjon iratkozni valahová stb. Félreértés ne essék, igényeljük, hogy a választott férfi tisztelje,szeresse, és törődjön az anyjával, de ha családot alapít, akkor fogadja el, hogy ő már nem csak családtag, hanem családfő is, így az elsődleges nő az életében minimum ugyanolyan fontos legyen. Ezen kívül fontos, hogy meg tudjon állni a lábán, legyenek ambíciói, akarja elérni a céljait, és tegyen is értük, ne csak a tökét vakarja.
  • Hűséges. Legyen az a becsülendő fajta, aki nem a farkában hordja az agyát, vagy csak akkor kötelezze el magát, ha tudja, hogy nem fogja megcsalni a nőt, de akár a férfit is - szabad világban élünk, nem vagyok konzervatív - akit szeret. Persze, attól még tudjuk, hogy ha jó seggű plázakurvát lát, azt jól megnézi (bizony, mi is megnézzük), de tegye úgy, hogy mi ne nagyon vegyük észre.Nézni szabad. Éreztesse velünk, hogy fontosak vagyunk neki, és szeret. Igen, nyálas, de nőből vagyunk, és aki nővel akar járni, az tanulja meg hogyan kell!!! Tehát nem csak addig udvarlunkszívünk hölgyének, amíg meg nem kapjuk, hanem folyamatosan. Nem pénz kell, meg virág, hanem apróságok: egy masszázs, egy vacsi, egy bók, egy váratlan puszi stb.

Ezt tekintjük mi férfiasnak, és elvárásnak, és abból a nőből nem lesz sárkány, akivel jól bánnak!

Címkék: blog udvarlás jó pasi lady scarlet

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr711086231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása