A recept, amiért a pokolra jutsz
Ez a padlizsánt rögtön kiszúrtuk az üzletben, mert rögtön a közepéből kiállt egy fallikus nyúlvány. Gondoltuk, egyí ilyen pöcsös padlizsánt nem lehet otthagyni, majd kezdünk vele valamit. Öndícséret büdös, de mámorító lett! Íme a recept:
Hozzávalók egy kis üveghez (kb.1,5 dl):
- Egy nagy kemény padlizsán pénisz alakú kinövéssel a közepén.
- Egy kis fej hagyma
- Kb. 1 ek. bors (Legjobb ha vegyes, ne spóroljunk.)
- Egy nagy csipet só
- Egy kisebb kaliforniai paprika
- Egy kis csokor petrezselyem
- Jó 2 ek. Univer majonéz
- 1 ek. napraforgóolaj
Elkészítés:
- A paprikát és a padlizsánt megmostam, aztán beraktam a sütőbe a rácsra, és feketére sütöttem.
- Mikor kihűlt, lehámoztam a héját, és nagyjából kimagoztam.
- Fogtam egy tálat, beledobtam az összes hozzávalót, és jól összepépesítettem botmixerrel - bár olyan puha volt, hogy villával is összenyomkodhattam volna.
- Eg kis befőttes üvegbe rakam, ami ugyan eláll pár napig hűtőben, de szerintem már holnap el fog fogyni.