A titok

2009.09.01. 16:12 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

  

 

    Nagy hírverést kapott ez a könyv: berobbant, mint valami "ősi tudás, amit az író most kegyesen feltár a hétköznapi emberek előtt". A tudás, mely segítségével emberek jutottak hatalomra, és vittek véghez elképesztő dolgokat, stb stb. Pffff...!!! Milyen könnyű bestsellert írni, és hatalmas pénzösszegeket leakasztani azzal, hogy leközlünk egy olyan információt, amit már szinte mindenki ismer, csak nem tud róla, vagy nem hisz benne.
   A könyv tartalma bevezet minket a pozitív gondolkodás, és a gondolatok erejének a
hatalmába. Az isten verje belétek az eres nyilát, hát mi a mágia, ha nem a gondolatok erejének felhasználása céljaink érdekében, és mi a lókender az az agykontroll?! Aki egy icipicit is jártas az ezoterikában, olvas efféle irodalmat, vagy van annyi önismerete és érzelmi intelligenciája, az ezt magától is tudja.
   Ó, igen, csavarjunk tényeket új köntösbe, adjuk el őket mint szenzációt, emelkedett, túlkapott amcsi tvshopos formában. Az emberek hülyék: bármit el lehet adni, ha jól van tálalva. Szégyen, plágium!

Címkék: ezoterika a titok könyv the secret könyv a pozitív gondolkodás hatalma

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr921353180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása