Bűnös hajlamok

2009.08.31. 00:20 | Lady Scarlet | 2 komment

Ma este összegyűjtöttem a legzaftosabb szexuális devianciákat. Nem tudom, hogy a perverziót a helytelen neveltetés, gyermekkori traumák, vallási elnyomás, vagy a túlszexualizált társadalmunk okozza, amelyben az egyszerű, a hagyományos, és a rendeltetésszerű fogalmak már egyenlőek az unalmassal. Talán mindenki abberált egy kicsit a maga módján. Ilyen az emberi természet, éppen ezért nehéz meghúzni a vonalat az egészséges, és az bizarr között. Bármilyen furcsa szexuális szokás lehet normális egy bizonyos határig. A perverzió minden korban létezett, sőt, az állatvilágban is jelen van -  talán nem is ok nélkül, különben már rég "kinőttük" volna az evolúció során. Szerintem onnantól van gond, ha ez a fő tendencia a szexben, ami inkább két összetartozó ember teljes egyesülését kéne hogy jelentse, amit persze meg lehet fűszerezni ezzel-azzal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme 16 dolog, amiért illik szégyenkezni:

  1. Nekrofília: A szexuális izgalmat holttestekkel való közösülés váltja ki. Nemegyszer fordul gyilkosságba az efféle nemi vágy. Gyakori a gyengeelméjűeknél, és a skizofréneknél. Hogy tovább fokozzam, létezik nekro-pedofília (ami halott gyerekekkel valós közösülést-) és nekro-zoofília (halott állatokkal való szexuális kapcsolatot) takar.
  2. Bestiofília: Ez az állatokkal való szexelést jelenti. Ha ehhez nemi vágy is társul, az már zoofília. Régen a pásztorok szokása volt a nyájon kitölteni a kedvüket, de már az ókori mondákban is jelen volt. Állítólag innen ered az öleb szavunk. Egyesek állatkínzásnak vélik. (*itt kap el e röhögőgörcs*)
  3. Koprofília: A szex közben önajzás képpen nemi szervekkel (és ürülékkel) kapcsolatos mocskos szavak használatát értjük alatta, aminek gyakran a béltartalom (vagy egyéb testnedvek) egymáson való szétkenése, és megevése a vége.
  4. Frottőrizmus: Zsúfolt helyen a nemiszerv hozzádörzsölése egy másik személyhez, ami akár orgazmussal is végződhet.
  5. Incesztofília: Vérfertőzés. Vonatkozhat bármilyen közeli rokonra. A törvény tiltja, és bűnteti.
  6. Krotomofília: Az amputáció iránti beteges vágy. (Mindenki értse, ahogy akarja).Olvastam egy hapsiról, aki órákra szárazjégbe rakta az egyik lábát, mert az orvosa nem volt hajlandó egészséges végtagot levágni. Azóta természetesen már nincs meg a lába, és boldogan él nélküle.
  7. Fetisizmus: Rengeteg fajtája van az egészségestől a bizarrig. Egy tárgy okozta szexuális vágyat értünk alatta (szobrok, próbababák, használt ruhák, harisnya, cipő, víz, vagy éppen emberi ürülék).
  8. Kéjgyilkosság: Az első, ami nem "fíliára" végződik, és könnyű kitalálni, hogy az ilyen ember abban leli örömét, ha szex közben a partnert megcsonkítja, vagy feldarabolja, tehát megöli.
  9. Biasztofília: Sok nő izgatja magát azzal a fantáziával, hogy megerőszakolják, az elkövető is ide tartozik, aki viszont inkább az erőszakot élvezi.
  10. Transzformációs fétis: Vonzalom az emberek tárggyá, vagy más lényekké való átalakítása iránt. Eresszük szabadon a fantáziánkat: kentaúrok, robotok, állatok, fák, ide minden jöhet.
  11. Gerontofília: Ha fiatalabb személyt csak idősek izgatnak fel, akkor ez az eset áll fent.
  12. Exhibicionizmus: Ilyenek a játszótéri ballonkabátos mutogatós bácsik, és akik szeretik, ha valaki végignézi az aktusukat.
  13. Voyeurizmus: Az exhibicionizmus ellentéte: kukkolásvágy.
  14. Pedofília: Ezt mindenki ismeri.
  15. Szadizmus: A kifejezás Donatien Alphonse François de Sade márki nevéből ered, aki a XVIII. század egyik francia filozófusa volt. Tudni kell róla, hogy a kora szellemi irányzatát erősen bírálta, elmebeteg volt, és durván bántalmazta a szexuális partnereit.
  16. Mazochizmus: A szexuális bántalmazás fájdalmának élvezete.

 

Címkék: kukkolás bdsm szado mazo vérfertőzés gyilokpornó nekrofília horrorpornó kaki szex kaka sex hányás szex pisi sex mutogatós bácsi perverz pedofil pedomackó perverz szexuális szokások sade márki használt bugyi kéjgyilkos nagyipornó szex holtakkal nekrofílila halszopás

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr621349754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Calleigh Duquesne 2009.08.31. 16:41:20

Szia!
az melyik, amikor halottat (ember) esznek, és arra élveznek el?

Lady Scarlet 2009.09.01. 16:01:48

@Calleigh Duquesne: Azt hiszem, az a nekro-kannibalizmusXD
süti beállítások módosítása