A nap híre

2009.07.24. 19:26 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

   Ma leszüreteltük a bazsalikomot az ültetvényemről Róberttel, és ISTENI pesto-t csináltunk egy kis zsálya, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring, (só, bors) friss spenót és olívaolaj hozzáadásával. Most kaptam egy csodaszép márvány mozsarat, amiben elkezdtük pépesíteni, de később rájöttünk, hogy nem szégyen használni a botmixert. Az egészet bekevertük tésztával, és morzsoltunk rá márványsajtot. Már tálalás közben nekiláttunk, és csak nagy önfegyelem árán sikerült hagyni egy pár falatot a tál alján a többieknek kóstolóba.

   A héten kizárt, hogy le tudjak menni Csabhoz: sűrítettük a fizika órákat. Basszus, ha leteszem a pótvizsgát, a seggemre tetováltatom, hogy "Szeretünk, Lali".Vicces, de ahogy kezdem megérteni a dolgokat, úgy kezdem egy kicsit megszeretni ezt a tárgyat - bár érdekelni sosem fog. Nagyon nagyon büszke leszek magamra, ha sikerül megtanulnom ezt a nehéz anyagot.

   Csabot győzködöm mostanában, hogy jöjjön le hozzám, mert én nem fogok tudni utazgatni. Most miénk lenne az egész ház. Ma éjjel teljesen egyedül leszek. Ha nem hát nem, nem fogom magamhoz láncolni. Jön, amikor akar. Szegény, ki van akadva, mert Pécsre vették fel törire. Bár már én is ott tartanék, mint ő. Nagyon vágyom már az önállóságra, és rengeteg tervem van.

Címkék: recept

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr441266500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása