Pasi önbizalom - Mire fel?!

2009.06.10. 19:29 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

   Épp Csabiba kötöttem bele msn-en, mikor megfogalmazódott bennem a kérdés, és felháborodott kisregényt írtam neki a témában. Elmesélem az előzményeket. Hiú vagyok, szeretek pózolni, és szeretek fényképezni (ezt itt most általánosan írom), ebből adódóan - nem akarok nagyképű lenni, de elég jó képeket raktam fel magamról a netre. Mindegyikben van valami egyedi, valami plusz, és minegyik más oldalamat mutatja be. Büszke vagyok a képeimre, és szeretem nézegetni őket, mint ahogy más emberek képeit is szeretem nézegetni, és ahogy másoknak is tetszenek a fotóim. A bonyodalom az, hogy mindig van egy-két fetisiszta, vagy udvarló, ezért folyton kapok ilyen-olyan leveleket, bókokat. Eleinte még fel voltam dobva, később unalmassá, majd zavaróvá vált. Csabi erre megjegyezte, hogy ha ilyen képeket rakok ki magamról, ne csodáljam, ha mindenféle perverz irogat nekem. És igaza van!

   Tegyük fel, hogy egy pornószínésznő felteszi magát egy hazai közösségi oldalra. A nők reakciója most nem érdekel minket, a férfiaké viszont annál inkább. Egyes kandúrok mikor egy jó csajt látnak azt hiszik, hogy ők vannak olyan szinten, hogy egyáltalán szóba áll majd velük. "Ti pasik akkora balfaszok vagytok,
de komolyan! Mindenféle agyoniskolázott George Clooney azt hiszi, von van
egy szikra esélye is a jobbféle csajoknál. Az ilyenek próbálkozzanak
félszemű kurváknál a Rákóczi téren. Honnan van a pasiknak ennyi önbizalmuk,
és mire fel?" Ez volt az én hirtelen kicsit túlreagált kitörésem Csabinak. "Vagy talán azt hiszitek, hogy csak azért, mert több nő jut egy férfira, még mindenféle evolúciós selejt párosodhat attraktív nőstényekkel, vagy mi?" - Ez pedig a másik. Egy pasit nem zavar, ha sörhasa van, szőrös a háta, csúnya az arca vagy büdös a lába, ugyanolyan vonzónak találja magát, míg mi kétségbe vagyunk esve, ha nem szedtük ki rendesen a szemöldökünket, izzad a tenyerünk, vagy nőtt egy pattanásunk.

   Azt hiszem, ebből is látszik, hogy a férfiak milyen egyszerű, primitív lények, és az a tanúlság, hogy csak akkor tudjuk megérteni őket, ha megtanulunk olyan "lineárisan" gondolkodni, mint ők. Mi mindent túlbonyolítunk. Mi szüljük őket, mi neveljük őket, később mi elégítjük ki őket szexuálisan, eltartjuk őket (főzünk rájuk, hogy éhen ne haljanak), kialmozzuk őket, támogatjuk őket, szórakoztatjuk őket, gondozzuk őket idős korukra. Nekik ezért kutya kötelességük megfelelően törődni velünk, anyagi biztonságot adni, és hűségesnek lenni. Hupsz, megint elkapott a harci-hév....Azért biztos van valami hasznuk is (bár már feltalálták a műpéniszt). Igen, határozottan hasznosak, csak most nem jut eszembe hogy miért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr91177392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása