Orgazmus az agyban

2009.04.20. 07:28 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

 Kipattantam az ágyból - ugye ha hív a természet - és onnantól tejlesen éber voltam. Furcsa mód az orgazmus járt az eszemben, Meg Michelle Wild könyve, amibe szorgalmasan beleolvastam a karácsonyi ajándék-mizériában (bár sajnos eddigmég nem jutottam hozzá).Ha jól emlékszem, valami olyasmit írt, hogy aki csak a klitoriális (csiklós) orgazmust erőlteti, annak nem nagyon fog összejönni a hüvelyi.A kérdés, hogy miért nem? Valahol azt is olvastam, hogy a hüvelyben nincs is annyi idegvégződés, amennyi elegendő lenne a kielégüléshez.

 Innen egyenes út vezet ahhoz a tényhez, hogy az orgazmus az agyban keletkezik. Például: kinek ne lettek volna olyan erotikus álmai, amelyek akár orgazmussal is végződtek? Ilyenkor ugyan mi ingerelhet? Semmi. Vagy ki tud elmenni, ha éppen feszült, vagy máson jár az agya? Senki


 

Kicsit eltérve a tárgytól, a kép az Evil Aliens-ből van, ami a kedvenc filmjeim egyike, érdemes megnézni, de komolyan;) Az a nagy agy pedig - már amennyire kivehető - egy puncifikátor, aminek simogatása következtében hőseink irányítani tudják az idegenek űrhajóját. Aki szereti a viccesen morbid, néhol kissé erotikus, és véres-kaszabolós, valamint érdekes filmeket, az e hagyja ki!

 

Címkék: orgazmus lady scarlet agyi orgazmus evil aliens

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr131075383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása