Füvezz a rák ellen!

2009.09.23. 19:50 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

"Egy új spanyol kutatás kimutatta, hogy a cannabis-származékok képesek lehetnek tumorellenes ágensként fellépni.

A Spanyol Rákellenes Szövetség székhelyén jelentették be annak a kutatásnak az eredményeit, mely szerint a kannabioidok agytumor esetén hatékony ellenszerként működhetnek, anélkül, hogy mellékhatásokat eredményeznének.

A kísérletekért felelős Dr. Manuel Guzmán Pastor új kemoterápiai eljárások után kutatott, hogy a rákos betegek helyzetén javíthasson. Nem csak állatokon, végső stádiumban levő agydaganatos embereken is kipróbálták a terápia hatékonyságát, mely teljesen új kapukat nyithat a rák gyógyításának területén.

A cannabis-származékok akadályozták a tumoros sejtek növekedését, szaporodását, áttétesedését, sőt túlélését is. Vizsgálták mell-, bőr- és hasnyálmirigyrák esetében is, de a legjobb eredményeket az agydaganat esetében mutatták."

Címkék: rák daganat

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr491402595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása