Nem vagyok elérhető

2009.09.17. 19:49 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

   Kicsit szégyenlem, hogy nem keresek senkit, és hogy már msn-re se járok fel. Egyszerűen nem köt le, hogy sok emberrel beszéljek egyszerre, és ezzel csesszem el az időmet. Ha már beszélgetek valakivel, akkor szeretek csak rá figyelni, és jobb dolgom is van, mint hogy hülyeségekről fecsegjek. Ha írhatnékom van, akkor írok ide, és ezzel "kielégültem".

   Mellesleg eddig is csak egy-két ember miatt szoktam bejelentkezni, (a partnerlistám 18 emberből áll). Van akivel csak élőben tudok beszélgetni, van aki szarik rám, és fel se jön: most én szarok az egészre. Inkább e-mail-ezzünk, telefonáljunk, vagy találkozzunk. Azért sokat gondolok ám azokra, akiket szeretek, annak ellenére is, hogy ezer éve beszéltünk. Itt most nincs semmiféle célozgatás, csak általánosságban írom.

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr21389157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása