Ladies night

2010.01.23. 17:07 | Lady Scarlet | Szólj hozzá!

Nos kezdhetném azzal, hogy rég írtam, de elmondom inkább az okát. Túl sok minden történik velem, főleg szexuális téren, és majd szét pukkadok, hogy kiírhassam magamból a történéseket, és feldolgozhassam a sok élményt ami ért, de képtelen lennék őszintén írni róla nyilvánosan. Visszatértem hát a papírhoz, meg a tollhoz, és újra felcsaptam a kék könyvecskét, a naplómat, legbelsőbb gondolataim leghűbb őrét. Ez már fél út a kielégüléshez, a másik fele a közeli barátokból áll, akik aktív hallgatóság révén veszik le a lelki terhet a vállamól - még ha a reakciójuk az is, hogy "Te beteg vagy!" Ezúton szeretném nekik megköszönni, hogy időnként meghallgatják a perverzióimat, és úgy is szeretnek, hogy "mocskos" vagyok.

Tegnap csajos estét tartottam az én túlhajszolt Lívcsimmel. Vettünk egy üveg bort, és átmentünk hozzám, hogy bonyolult kémiai eljárással forralt borrá alakítsuk. Tapasztalt alkimisták lévén ez kitűnően sikerült: nyeltük is, mint a torkosborz. A késő éjszakában még lelopództunk vacsorázni, egészen konkrétan felzabáltuk a sajtkészletünk kétharmadát. Filmet akartunk nézni (Lívcsi kikötötte, hogy az nem lehet horror vagy pornó, úgyhogy hosszas válogatásba kezdtem). Találtam is egy igazi csajos filmet, Lív pedig a naplómat, amit 2007 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan írok. Sikerült elérnie, hogy elolvashassa, aminek egy egész éjszakán át tartó röhögő görcs lett az eredménye. Arcpirítóan szórakoztató, és típikus dolgokat írtam le. 60%-a szexuális tartalmú, 20%-ban pasikról szól, a maradék meg a barátokról, nagy gondolatokról és sérelmekről szól. Az újabb bejegyzésekben viszont szinte csak a szexről írok. Azt hiszem sikerült Lívcsit zavarba ejtenem, de megérdemli, mert ő akart belemászni a legprivátabb szférámba. Jól kialudtuk magunkat, és mire ez a Lív nevű női entitás felébredt én már gondoskodtam a teáról, és pucoltam a főtt tojást. Ettünk mint a sáskák, aztán jöhetett az elmaradhatatlan arcpakolás. Ma este Larával partizok. Ezúttal az alkoholé és a mély beszélgetéseké lesz a főszerep. Azt még meglátom, hogy untatlak-e vele titeket, vagy sem.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lady-scarlet.blog.hu/api/trackback/id/tr611695615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása